Folytatódik a nagy sikerű Single Card Akciónk!

Szerző: admin / Kategória: Magic: the Gathering cikk / Dátum: 2015.07.16 14:25

Folytatódik a nagy sikerű Single Card Akciónk!

 

Újra ajándék tombola kupont adunk Single card vásárlásnál ÉS eladásnál, amivel értékes nyereményekre tehetsz szert ha szerencséd van a soroláson!!!

Mit kell ehhez tenned?

Legalább 8 000 Ft értékben vásárolj a boltban bármilyen összetételben Magic singles lapot, legyen az régi vagy a vadi új Magic Origins kiadásból. (Több alkalommal történő, vagy egyben nagyobb összegű vásárlás több tombolát jelent, tehát 16 000 Ft 2 tombola és így tovább...)

vagy

Minimum 16 000 Ft értékben adj el Magic singles lapot a Metagame hivatalos kereskedőinek, (GG, Teferi) bármilyen versenyen, vagy akár Facebook/lfg fórumon. Eladásból maximum 5 tombolára lehetsz jogosult.

Mit nyerhetsz?

A nyeremények ismét zárolva vannak az akció indulásakor és kiadott tombola darabszámtól függően "nyílnak" meg és adódnak hozzá a nyereményalaphoz.

Az egyszerűség kedvéért most minden 50 kiadott tombola után nyitunk meg egy szintet, és minden szinten 1-1 playset Shocklandet kerül be a nyereményalapba.

Nem elírás, egy teljes playset!

Így a sorsoláskor, ha minden szint kinyílik, 10 nyertest ajándékozhatunk majd meg a Modern formátum legkeresettebb és legpiacképesebb lapjaival!

Az akció július 17-én pénteken kezdődik, így a frissen nyíló Origins lapok vásárlásával is tombolát gyújthettek!

 

Sorsolás a Metagame által szervezett 2016 januári Prerelease-en!

 

Jó gyűjtögetést mindenkinek!