King of the Allegiance - Titkos Kártyás Standard Magic Verseny

Szerző: admin / Kategória: Magic: the Gathering cikk / Dátum: 2019.03.03 10:37

Kedves Magicesek!

 

Régen volt már nagyobb lélegzetvételű, szombati T2 verseny az országban. A pénteki ligáinkon illetve a hétközi showdownokon kívül tulajdonképpen csak az MTGO és az MTGA marad, de ott nem lehet megszagolgatni a frissen kasztolt titkos kártyát; elővezetni az otthon porosodó all-foil pimp decket; és össze-vissza tekergetni a lapokat kedvenc, levegőzni vágyó playmatunkon. És nincs se ének, se tánc, se seftelés.

Ezért hát!

 

Mostantól kezdve minden negyedévben tartunk egy nagyobb szabású, szombati T2 versenyt - hogy minden kiadás után legyen legalább egy standard tabletop nagyverseny.

Az első verseny időpontja: 2019.03.23. 10:30!

Helyszín: Metagame 1  (Amennyiben, a várható létszám meghaladná az 50 főt, úgy nézünk alternatívákat. Ehhez persze az kell, hogy minden játszani szándékozó regeljen a versenynaptárunkban minél előbb! ITT: https://metagames.hu/versenynaptar?22&esemeny=2357 )

REL: Kompetitív! Decklista kötelező!!

 

A megmérettetés győztese lesz az adott kiadás bajnoka - a mostani aktuális esetben mondjuk a King of the Allegiance. (Aztán majd legközelebb a Master of the Spark. :)

Persze a hatalmas presztízs mellett nyeremények is lesznek:

Az első helyezett a díjazását egy 10L-es horganyzott vödörben kapja, amit mindenféle garbage égetésére is lehet használni. Lesz benne rengeteg kártya boosterekben, melyekkel sokat lehet majd harcolni, játszani! Gazdagabb lesz egy egyedi playmattal, egyetlen készült belőle az egész országban! (Hint: azon is lesz vödör, pszt.) Az Ultrapro jóvoltából hazavihet shieldet, kártyatartó dobozt is, hogy legyen mibe pakolni az égetést megúszó kincseket és a 250 dolláros kártyákat. 

Mindenki gazdagabb lesz promó lapokkal (helyezés szerint pl. FNM Light Up The Stage, FNM Mortify, FNM Gate Colossus, stb.) - illetve a résztvevők között kisorsolunk random nyereményként néhány fantasy/sci-fi könyvet, Ultrapros kiegészítőket és boostereket is!

Nevezés: 2500 HUF.

Boosterszámban 3 per fő megy az alapba - pl. 30-40-50 játékos esetén a következők szerint:

 

Poroljátok le a bróken standard lapokat és gyertek játszani!

Várunk mindenkit sok szeretettel!