Kártyás székfoglaló, pakliépítő mágusok és kockatorony katakombák társasos újdonságaink között!
Szerző:dinidino / Kategóriák:Társasjáték / Dátum:2020.12.14 16:12

A székfoglalós játékokat idézi meg a Musical Chairs kártyajáték, amelyben a játékosoknak növekvő sorrendben kell lerakniuk a kártyákat a kezükből, miközben egy kör alakú táblán köröznek a különböző képességekkel rendelkező székek között. Amikor elhallgat a zene (azaz a játékosok nem tudnak több kártyát lepakolni), mindenki összeszedheti azokat a lapokat, amilyen színű széknél tartózkodott, ami aztán kikerül a játékból. A legtöbb pontértékű kártyát begyűjtő játékos lesz a győztes, amikor elfogynak a székek.
 
 
Immár sokadjára próbálják megmenteni Gravehold városkáját az Aeon's End mágusai a Namelesstől és a csatlósaitól. A legújabb, Outcasts alcímet viselő játékban az előző részekben debütált Expedition mechanikáé a főszerep, amely több szörnyetegen átívelő mini kampányokat kínál, ahol a sikeresen teljesített akadályok után értékes relikviák kerülnek a játékosok paklijába. A kihívás persze minden ellenfélnél nagyobb és nagyobb, miközben a varázslók kooperálva próbálnak győzelmet aratni.
 
 
Egy égbe nyúló toronyház szintjein kell magukat átverekedniük a Stygian Society játékosainak, miközben szintről szintre egyre értékesebb zsákmányt és felszereléseket a hozhatnak el. A rengetegféle szcenárió határozza meg, hogy milyen ellenfelekkel kell a kalandozóknak szembenézniük. Az ő és a játékosok képességeit színes kockák jelölik, amelyet minden próbálkozásnál be kell ejteni a torony tetejébe. Az alul kiguruló színek határozzák meg az eredményt, ám később is résen kell lenni, hiszen a fennakadt kockák bármikor kieshetnek!
 

Vissza a főoldalra