Körkörös űrutazás, szimbólumok a dzsungelben és egy furcsa szigetvilág társasos újdonságaink között!
Szerző:dinidino / Kategóriák:Társasjáték / Dátum:2021.03.18 16:03

6 bolygó között kell utazgatniuk a Sovereign Skies játékosainak, akiknek célja, hogy minél több planétán létesítsenek bázisokat egységeiknek. Ezek felépítéséhez először felderítőhajókat kell leküldeni a felszínre, ahol aztán körönként három akciót lehet végrehajtani. Mindegyik bolygó egyedi tulajdonságokkal bír, valahonnan bázisok építhetőek fel, míg máshonnan a többi játékostól lehet energiát elcsenni vagy az elkészült támaszpontokat aktiválni. A körkörös táblán minden út ugyanoda vezet és csak a megfelelő taktikán múlik a rendszer uralma.

A reflexeket és a memóriát is próbára teszi a Pakal, ahol három szimbólumot kell egy négyszer négyes táblán a játékosoknak megtalálnia méghozzá átlátszó és átlátszatlan négyzetek mozgatásával. Amennyiben ezt sikerrel teljesítik választhatnak egyet a különböző korongok közül, majd ennek megfelelően mozoghatnak is a játéktáblán. Amennyiben azonban kudarcot vallanak, újabb átlátszatlan elemek nehezítik meg a dolgukat.

  

A szigetvilág bajnokának címe a tét a Tidal Blades: Heroes of the Reef játékban, ahol négy eltérő karakter közül választhatnak a játékosok. Ezen hősök négyféle tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek segítségével különféle kihívásokat kell teljesíteniük. Ehhez hatoldalú kockákkal kell kidobni a megfelelő szimbólumokat, ám ezek a játék folyamán fejleszthetőek a különféle szigetek között utazgatva. A feladatok között bungee jumping, jet ski verseny is szerepel, de van, hogy csak egy nagyobb szörnyeteggel kell megküzdeni. A megadott mennyiségű kihívást először teljesítő játékos pedig elnyeri a Tidal Blade címet.

   

Vissza a főoldalra