Meta-hírek: Bezár a budai Meta 2, új készletraktárt nyitunk!
Szerző:admin / Kategóriák:zÁltalános / Dátum:2022.01.11 10:01

Kedves Vásárlóink!

Az elmúlt két év minden volt, csak szokványos nem. Sok változást hozott a mi életünkbe is: volt, hogy 2 hónapig csak webshopként üzemeltünk, lecseréltük a berendezést, felújítottuk a klubot, megkaptuk a WPN Premium státuszt, a boltjainkban sosem látott mennyiségűre nőtt a készlet, ja, és közben még 9 évesek is lettünk.

Ez idő alatt a saját folyamatainkat is volt lehetőségünk alaposabban megvizsgálni, így 2022-ben sem ülünk a babérjainkra, nagyobb átalakításba kezdünk bele:

* A budai, Szabolcska Mihály utcai Metagame 2-t január végén végleg bezárjuk. Utolsó nyitvatartási napunk január 28. Ottani átvétellel január 19-ig tudtok rendelni a webshopunkon.

* Ezzel párhuzamosan, február 1-től új készletraktárt nyitunk, hogy a jelentősen megnövekedett online keresletet megfelelően ki tudjuk szolgálni, és a sok-sok új termék elférjen. A Kádár utcai Metagame 1 így jelentős tehermentesítésen fog átesni, kifejezetten boltként és klubként működik tovább. Minden logisztikai feladatot az új helyre összpontosítunk, így elkerüljük azt az utóbbi időben már gyakori jelenséget, hogy csomagolandó árukat kell kerülgetnie a vásárlóknak, illetve a klubtérben is tornyok emelkednek dobozokból.

Új év, új fejlemények! Köszönjük az eddigi támogatásotok és várunk benneteket 2022-ben is!

Vissza a főoldalra