Mondocon Standard MTG Arena verseny
Szerző:maverick / Kategóriák:Magic: the Gathering / Dátum:2021.09.27 13:09

Ingyenes Magic the Gathering:Arena verseny a Mondocon és a Metagame szervezésében

Két Online Selejtező

2021.10.02. 13:00

2021.10.09. 13:00

Nagydöntő
2021.10.24. Vasárnap 13:00  MondoCon (Hungexpo).

    Lebonyolítás:

BO3 Standard formátum
X svájci forduló

 

Azt, hogy mennyi forduló lesz azt a nevezők száma határozza meg. A linkre kattintva tudtok róla olvasni: https://magic.wizards.com/en/game-info/products/magic-online/swiss-pairings

    

Nevezés:

Nevezési díj NINCS

A verseny az https://mtgmelee.com/ segítségével lesz megtartva, a nevezéshez szükséges az oldalon regisztrálni az MTG Arena ID-vel együtt.

 

Mind a két versenyre lehetséges a nevezés, kivéve akkor, ha az első versenyen az első két hely egyikén végeztél.

Decklista kötelező és mindenki számára elérhető lesz a nevezési határidő lejártával.

 A két kvalifikációs versenyen NEM kötelező ugyanazzal a deckkel indulni, ha mind a kettőre nevezel!

 

Nevezési határidő

    

Első selejtező nevezési határidő: 2021.10.01. 22:00

Link az eventhez: https://mtgmelee.com/Tournament/View/7756

Jelszó: MetaMondo

    

Második selejtező nevezési határidő:: 2021.10.08. 22:00

Link az eventhez: https://mtgmelee.com/Tournament/View/7878

Jelszó: MetaMondo

 

Versenyek menete

Round 1: 13:05kor megtörténik a sorsolás. Az Arena direct challenge módját használjuk, mégpedig Tournament módban, beírjuk az ellenfelünk MTG Arena ID-jét, kiválasztjuk a deckünket és várjuk az ellenfelünket majd kezdődik a játék. A fordulók között nincs lehetőség deck váltásra!!

    

Mi történik ha nincs ott az ellenfelem?

A fordulók alatt futni fog egy óra, ami ezt a célt fogja szolgálni, ha az ellenfeled 5 percen megjelenik, akkor minden megy úgy, ahogy mennie kell.

 5-10 perc közötti a késés: A késő játékos úgymond game loss-t kap, tehát 0-1ről kezditek a játékot (a késő játékosnak fel kell adnia a game-t), annak a játékosnak a javára, aki nem késett. Ilyen esetben NINCS sideboardolás, ha mégis lenne, akkor printscreent kerünk róla (ebben az esetben a sideboardoló játékos gamelosst kap).

10 percen túl menő késés: A késő játékos automatikusan kikap, és ha a következő fordulóban is késik, akkor droppoljuk az eventről.

Az ellenfelem húzza az időt:
Mivel sakk óra van, így az ellenfeled csak a saját idejét húzza, Ettől függetlenül megkérnék mindenkit, hogy feleslegesen ne húzzuk az időt.

Ellenfelem csal:

Ez elég egyszerű, mivel csak azzal lehet csalni, hogy decket cserél/olyan lapot használ ami nincs benne a decklistájában. Ha bebizonyosodik a csalás, akkor a játékos azonnal diszkvalifikálva lesz mind a két versenyről.

Bármilyen jellegű csalás/panasz esetén forduljatok hozzánk, természetesen screenshot elengedhetetlen, a képet az mailto:info@metagames.hu címre tudjátok küldeni. A kép legyen teljes, ne csak egy kis metszet.

Nyeremények a Selejtezőkre

A két verseny első két helyezettje meghívást kap a MondoConon megtartott döntőre, ahol az első verseny első helyezettje a második verseny második helyezettjével játssza az első elődöntőt, illetve fordítva a második elődöntő esetében. Természesetesen a kvalifikált játékosok belépőt is kapnak az aznapi MondoCon-ra.

A versenyek harmadik illetve negyedik helyezettjei 1-1 Innistrad:Midnight Hunt promo pakkal lesznek gazdagabbak, melyet a Metagame Kádár utcai üzletében vehetnek át.

 

Ha a kvalifikált játékos nem tud megjelenni a MondoConon, úgy az Invite a következő rangsorolt játékosra ugrik és így tovább.

 

Nyeremények a MondoConon 2021.10.24. 13:00

  Első hely: Secret Lair Ultimate Edition 2 a Metagame jóvoltából

Második hely: Forgotten Realms Gift Bundle a Metagame jóvoltából

Harmadik/negyedik hely: Zendikar Rising Land’s Wrath commander deck a Metagame jóvoltából

Vissza a főoldalra