Tábortűz-építés csipeszekkel, tengeri terjeszkedés és egy raklapnyi társas újdonságaink között!
Szerző:dinidino / Kategóriák:Társasjáték / Dátum:2021.04.30 19:04

Kompakt és könnyen hordozható a Tinderblox társasjáték, amelyben a játékosoknak Tetris-szerűen, csipeszekkel kell a különféle színű és méretű elemeket a egymásra helyeznie. A lehelyezendő elemet kártyalapok adják meg, amelyek további csavarokat is tesznek a játékmenetbe, mint például, hogy csak az ügyetlenebb kezünket használhatjuk vagy két elemet együtt kell a játéktérre helyeznünk. Akinél az építmény eldől, az kieseik a játékból, a tábortűz ura pedig az utolsó játékban maradó résztvevő lesz.
 
 
A Dominant Species társas folytatásának tekinthető a Dominant Species: Marine, amelyben a tengeri élőlényeké a főszerep. A játékmenet során a négy vízhez kapcsolódó élőlényosztály (hüllők, halak, fejlábúak és rákok) egyikét kell dominanciára vezetnünk, a folyamatosan alakuló hatszögletű elemekből álló játéktáblán. A terjeszkedést a bábuink lehelyezésével befolyásolhatjuk, amelyek segíthetnek mozogni, fejlődni egységeinknek vagy éppen megváltoztathatják a tábla egyes elemeit. A legtöbb területet uraló fajok lesznek a játék győztesei.
 
 
Az elmúlt héten egy raklapnyi társas érkezett üzletünkbe, amelyek között akadnak klasszikusok, de kevésbé ismert gyöngyszemek is. Ezek folyamatosan kerülnek fel akciós áron webshopunkra, amelyre érdemes időről időre visszanézni!
 

Vissza a főoldalra