Új éra kezdődik a Cardfight!! Vanguardban, itt az overDress!
Szerző:dinidino / Kategóriák:Cardfight!! Vanguard / Dátum:2021.03.27 11:03

Noha még csak 2 hónap telt el a legutóbbi kiegészítő óta, a Vanguard világában 3000 alkalommal köszöntötték az új évet. Az eltelt időben minden megváltozott a Cray bolygón, a világot uraló klánok helyét pedig átvette öt nemzet:

  • A Keter Sanctuary a legfiatalabb nemzet a bolygón, amelynek földjét polgárháborúk és katasztrófák szaggatták darabokra. A szétesett társadalom vezetői egy lebegő szigetről tekintenek le a köznépre.
  • A Dragon Empire neve három évezred után is változatlan maradt köszönhetően katonai erejének, ám határait folyamatos támadások fenyegetik.
  • A Brandt Gate felemelkedését a más dimenzióból érkezőknek köszönhette, amelynek segítségével technológiáját rendkívül magas szintre fejlesztette.
  • Dark States világában a sötét varázslat uralkodik, amelynek egységét is köszönheti. A más nemzetekkel kötött szövetségek megszilárdították a helyzetét.
  • Stoicheia az országot egyesítő bölcsről kapta a nevét, területén pedig a természet uralkodik. Ide érkeznek a világ legfényesebb elméi, amely még inkább megerősíti ezt az erőforrásokban gazdag nemzetet.

Ezek a változások a kártyajátékban is megjelennek majd, a klánok megjelölését átveszi a nemzetek neve és a standard formátumban csak az új overDress kártyák használhatóak majd. A klánok továbbra is kapnak majd új lapokat, ám ezek csak a Premium formátumokban lesznek használhatóak. A szabályokban is lesznek változások, többek között egy új zóna is kerül a játéktérre.

Az új korszakhoz új kezdőpaklik is dukálnak, amelyek már előrendelhetőek az új boosterekkel együtt, megjelenés május 21-én!  

Vissza a főoldalra