Új magyar nyelvű társasmegjelenések!
Szerző:maverick / Kategóriák:Társasjáték / Dátum:2021.12.08 17:12

A héten több új magyar nyelvű társasjáték és kiegészítő került a kínálatunkba:
 
A Detektív: Első felvonásban nyomozókként együttműködve oldhattok meg gyilkossági ügyeket egy online adatbázis segítségével.
Az Óceán társasjátékban a történelem előtti tengerekben küzdhettek meg a fennmaradásért, a cél hogy a saját állatfajaitokat ruházzátok fel a legelőnyösebb tulajdonságokkal az evolúciójuk során.
A Praga Caput Regni a Német-Római Birodalomba kalauzolja el a játékosokat, ahol tehetős polgárokként versenghetnek a császár kegyeiért Prága városának fejlesztése közben.
Kétfős játékot keresőknek javasoljuk a Lombkoronát. Ebben a gyönyörű kártyás társasjátékban a játékosok a saját esőerdőjüket népesíthetik be különféle állatokkal és növényekkel, a győztes pedig e legvirágzóbb ökoszisztémát kialakító játékos lesz.
A Nyugalom tengere egy kooperatív családi játék, amelyben a játékosoknak közös erővel kell hazavezetniük a hajójukat a tengeri szigetek között, miellőt bármelyikük kifogyna a kártyákból.
A méltán népszerű 7 Csoda társasjáték új verziója a 7 Csoda: Építészek, amely elődjénél rövidebb játékidővel és könnyedebb szabályokkal kínálja a birodalomépítés élményét,.

Vissza a főoldalra