Űrutazás, 100 éves bűntények és főellenfelek társasos újdonságaink között!
Szerző:dinidino / Kategóriák:Társasjáték / Dátum:2021.05.18 18:05

A Hold és a Mars is meghódítható Martin Wallace új deckbuilder játékában, Rocketmenben. A játékosoknak különféle küldetéseket kell teljesíteniük, amelyeknek eltérő költsége van attól függően, hogy mely égitestre kívánunk eljutni. A küldetések sikeres teljesítéséhez különféle tárgyakkal és rakéta szimbólumokkal ellátott kártyák szükségesek. Hogy elér-e a kívánt célba a misszió, az kártyák felcsapásával derül ki. A sikerrel teljesített küldetések a játék végéig tartó jutalmakat adnak, ám növelik bizonyos kártyák kijátszási költségét is. A játék nem csak a megfelelő pontszám esetén érhet véget, hanem akkor is, ha egy játék mind a hatféle küldetést sikerrel hajtja végre.

 

A Chronicles of Crime (avagy Bűnügyi Krónikák) nagysikerű sorozatának legújabb állomása a 20. század elejének Párizsába kalauzolja a játékosokat, akiknek 4 ügyet kell megoldani a már megszokott app vezérelt rendszer segítségével. A játékmenetet fejtörők színesítitk, amelyek a különféle bűntények megoldásához szükségesek. Az ikonikus párizsi helyszínek felkeresésének kiindulópontja ezúttal egy újság szerkesztősége lesz, ahol bármikor kérhetjük a rejtvényrovat szerkesztőjének segítségét, ha elakadnánk a rejtélyek felgöngyölítésében.

A nagy sikerű Boss Monster játékok legújabb iterációja az Overboss, amelyben egy egész térképnyi kihívást kell a játékosoknak az eltévedt kalandozók útjába állítania. Minden körben választhatnak egy környezetlapkát, valamint egy hozzá tartozó szörnyet, amelyek véletlenszerűen kerülnek elő egy zsákból. Ezeket aztán egy tizenhat vagy tizenkét mezőből álló táblára kell elhelyezniük. Ennek során oda kell figyelni, hogy milyen szörnytípusok hová kerülnek, mivel ennek megfelelően alakul ki végső pontozás. Ehhez jön még hozzá játék elején kapott főboss kártya, amelyen speciális képességek és pontozási szabályok találhatóak.

A játékok elérhetőek webshopunkon és üzleteinkben!

Vissza a főoldalra