A szállítás menete

1) Házhozszállítás szerződött partnerünkkel, a GLS futárszolgálattal:

1.1 Utánvéttel a futárnál:

Magyarország egész területén csomagonként egységesen 1600 ft (1200 Ft szállítási díj + 400 Ft utánvétkezelés költség).

A csomagodat a GLS Futárszolgálat (https://gls-group.eu/HU/hu/home) szállítja házhoz a rendelésedet követő két munkanapon belül. A megrendelt termékek és a szállítás díját a sofőrnek kell kifizetnedm ezt megteheted készpénzzel, vagy bankkártyával.

1.2 Fizetés banki átutalással:

Magyarország egész területén csomagonként egységesen 1200 Ft.

Rendelésed visszaigazolása után kollégánk hamarosan kapcsolatba lép veled, és elküldi a termék(ek) végösszegéről a proforma számlát. Amint megérkezik a pénz a számlánkra, elküldjük a rendelésedet. A csomagot a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz.

1.3 Sikertelen kézbesítés esetén

A GLS Futárszolgálat háromszor próbálja meg eljuttatni a megadott címre a csomagot, ezután az áru visszakerül hozzánk a raktárba, ekkor korlátozott ideig még mindig van lehetőség bolti átvételre.

1.4 A csomagfeladás menete

Csomagot minden munkanapon adunk fel. Ha a rendelésed az adott munkanapon 11 óráig beérkezik, és utánvétel teljesítést kértél, igyekszünk még az aznapi futárral elküldeni. A csomagfeladásról automatikus értesítést fogsz kapni a webshopon keresztül ("A csomagod úton van" című email), illetve a GLS rendszeréből is. Ez utóbbi tartalmazza a csomagszámot, és a GLS elérhetőségét is.

2) Átvétel Foxpost automatában 

Csomagonként egységesen 990 Ft utánvét és előreutalás esetén is.

Miután a Foxpost futár átvette a csomagot, a címzett 1-3 munkanapon belül már át is veheti azt a választott célautomatából. A kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja. Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, a Foxpost SMS-ben értesíti a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert nyitókóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Az sms tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából. A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

 

3) Ha nem szeretnél a házhozszállításért fizetni

3.1 30.000 forint fölötti rendelésed ingyenesen házhoz szállítjuk Magyarország egész területére.

3.2 Rendelésed értesítés után a boltban is átveheted  az alábbi címeken és nyitvatartási időkben:

Metagame 1

1132 Budapest, Kádár utca 10.

Hétfő-Péntek: 10:00-20:00

Szombat: 10:00-18:00

Vasárnap: zárva.

 

Kérdés, vagy kérés esetén keress minket az info@metagames.hu e-mail címen, vagy nyitvatartási időben a 794-41-16-os telefonszámon.