16 tonna a vállalati kvóta
Szerző:raymond.budai@gmail.com / Kategóriák:Társasjáték / Dátum:2024.03.01 09:03

"Ember sárból lesz és sárba vész
A szegény ember nem sár, csak izom és vér
Izom és vér, csontos kéz, erős hát, és éles ész."
 
A rádió statikus zörején keresztül behallatszódó bányászdalt néha alig hallhatóvá teszik a háttérben eldördülő nehéztüzér puskáinak dörrenései. Másoknak ez idegőrlő, gyilkos fenyegetéseket rejtő esemény lenne, ám nektek csak egy átlagos munkanap.
 
Bújjatok 4 mélyűri törp bányász - a felderítő, a mérnök, a tüzér és a fúrómester -, bőrébe, és próbáljátok meg teljesíteni a vállalati kvótát a műszak végéig, mielőtt az ellenséges bolygó faunája megvacsorázna benneteket! Hamarosan ugyanis elérhető lesz nálunk a Deep Rock Galactic című társasjáték, ami az azonos nevű, és hatalmas sikerű videójátéknak a társasjátékos adaptációja. Ebben a kooperatív játékban 1-4 játékos próbálhatja kitermelni a vállalati kristálykvótát, miközben az idegen bolygó ellenséges lényei rájuk fenik a fogaikat.
 
A társast majdnem 20.000-en támogatták Kickstarteren, és több mint 2,5 millió eurót gyűjtöttek össze rá, ami nem kis eredmény. Ha te is kíváncsi vagy, hogy mivel érdemelte ki ennyi játékos rajongását, katt ide és rendeld meg:
 
 

Vissza a főoldalra