Kártyás birodalomépítés, vidámparképítés és szörnyrajzolás társasos újdonságaink között!
Szerző:dinidino / Kategóriák:Társasjáték / Dátum:2021.06.28 17:06

Egyből két verzióban érkezik az Imperium pakliépítős kártyajáték, amely a műfaj esetében szokatlan asszimetrikus játékmenettel bír. A játékosoknak választaniuk kell a különféle civilizációk közül, amelyhez egy paklinyi kártyát is kapnak különféle fejlesztésekkel és vívmányokkal. Emellett van egy közös ,,piactér" is, ahonnan mindenki válogathat. Az asztalra kirakott kártyalapok a későbbi körök során aktiválhatóak, így biztosítva további erőforrásokat és nyersanyagokat a további civilizációépítéshez. A két játék összesen 16 teljesen eltérő kultúrát tartalmaz, amelyek célja a birodalommá válás.

 

A vidámparképítés világába visz a Funfair, ahol egy maximum 5 attrakciót tartalmazó parkot kell felépítenie a legfeljebb 4 játékosnak. A négyféle témájú látványosság különféle extrákkal fejleszthető is, amelyek növelik az általuk termelt bevételt. A park tovább turbózható alkalmazottakkal is, akik olcsósíthatják a további építkezéseket vagy más bónuszokat is nyújthatnak. A játékot tovább színesítik a megszerezhető tervrajzok, amelyek pontozási szabályokat adnak a játékmenethez, valamint a kör elején felcsapott eseménykártyák, amelyek minden játékot különbözővé tesznek.

Rajzolt szörnyeket kell újraalkotniuk a MonsDRAWsity játékosainak, ahol az egyikük útmutatása alapján kell az őrültebbnél-őrültebb szörnykártyákat reprodukálniuk. Hogy kié lett a legpontosabb végeredmény, azt a kör végi szavazás dönti majd el. A ronda rajzok és az abszurd iránymutatások mellett a szórakozás is garantált.

Az újdonságaink mellett Vital Lacerda klasszikus játékai, a Lisboa és a Vinhos is ismét készletre kerültek üzleteinkben és webshopunkon!

 

Vissza a főoldalra