Lorcana klubnapok a Metagame-ben!
Szerző:admin / Kategóriák:Disney Lorcana / Dátum:2023.09.26 10:09

 

Biztosan sokan tudjátok, hogy az idei évben megjelent a Disney Lorcana nevű gyűjtögetős kártyajátéka. A játék rendkívüli népszerűségnek örvend Európában köszönhetően a lapokon szereplő végtelen Disney-karakternek, illetve az akár hatszámjegyű értéket képviselő, ritka, különleges kidolgozású lapoknak. Na meg ugye, első kiadásról beszélünk és mint ilyen, a gyűjtők szívét is megdobogtatja.

Európában, a legtöbb helyen pillanatok alatt elkapkodták az angol verziót. Sajnos, Magyarországon a hírek szerint csak 2025-ben kerül hivatalos kereskedelmi forgalomba a disztribútor által, de nekünk sikerült szerezni már most egy jó adagot belőle.

Örömmel hívunk meg tehát minden érdeklődőt októberi Lorcana klubnapjainkra, ahol kipróbálhatjátok ezt a mesés játékot egy kezdőverseny keretében. A klubnapok keddenként lesznek a Kresz 36 alatti klubunkban, 18 órától.

Ha van már paklid, csak hozd el és játssz!
Ha nincs, nálunk megvásárolhatod a 3 starter egyikét, melyekben egy extra booster is található. Ezzel a kezdőpaklival te is tudsz már játszani a klubnapon.

Ha esetleg nem ismered a szabályokat, tájékozódhatsz ezeken a csatornákon, de természetesen a helyszínen is örömmel fognak segíteni a kollégáink.

https://www.youtube.com/watch?v=le3afxMnmd8

https://www.youtube.com/watch?v=a295YQluLeY

https://www.youtube.com/watch?v=hlY5OfGMipQ

Részvétel díja: 1500 HUF.

Minden negyedik résztvevő után 1 Lorcana boostert teszünk a nyereménybe.
Ha 1 booster kerül a nyereményalapba, akkor az kibontásra kerül és laponként elhúzzák a résztvevők, helyezési sorrendben.
Ha 2 booster kerül a nyereményalapba, akkor az egyiket laponként elhúzzuk, a másikat viszont random kisorsoljuk a nevezők között.
Ha 3, akkor kettőt bontunk ki elhúzásra és egyet sorsolunk ki random.
Ha 4, akkor kettőt bontunk ki és kettő randomot sorsolunk ki. És így tovább!

A starterek és boosterek természetesen megvásárolhatók webshopunkon is, itt:

https://www.metagames.hu/gyujtogetos-kartyajatekok/disney-lorcana-153

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Vissza a főoldalra